Du har ingen varer i handlekurven.
Close
(0)
Filters

The North Face

The North Face er mer enn bare et klesmerke – det er en livsstil. Med et rykte for kvalitet og innovasjon, har The North Face hjulpet eventyrere og naturelskere med å utforske verdens mest krevende terreng i over 50 år. Enten du er en ekspedisjonsreisende, en eventyrlysten friluftsentusiast eller bare vil holde deg varm og tørr i byen, har The North Face de perfekte klærne og utstyret for deg.

The North Face ble grunnlagt i San Francisco i 1966 og har satt standarden for teknisk ytelsesbekledning og utstyr. Navnet stammer fra det kaldeste og mest utilgjengelige området på et fjell – nordflanken. Dette representerer The North Face's mål om å utruste eventyrere til å møte de mest ekstreme forholdene med selvtillit.

The North Face tilbyr alt fra yttertøy, mellomlag, fottøy og tilbehør, slik at du kan være forberedt uansett hvilket eventyr som venter. I tillegg til teknologisk innovasjon, er The North Face opptatt av bærekraft. De jobber aktivt for å minimere miljøpåvirkningen og støtter bevaringsprosjekter over hele verden.

Les mer
Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

The North Face Womens HYALITE DOWN HOODIE

Kr 3 099

The North Face Womens ESSENTIAL QZ CREW beige

Kr 1 099

The North Face Mens DIABLO DOWN JACKET

Kr 3 899

The North Face Mens ESSENTIAL HOODIE marineblå

Kr 999

The North Face Mens NUPTSE APRES BOOTIE Sort

Kr 1 549

The North Face Men`s ESSENTIAL JOGGER Sort

Kr 999

The North Face Womens L/S SIMPLE DOME TEE

Kr 499

The North Face Womens THERMOBALL TRACTION BOOTIE sort

Kr 949

Filter by:

Clear All
Min: Kr 299 Max: Kr 7 999
kr299 kr7999