Du har ingen varer i handlekurven.
Close
(0)
Filters

Jakker

Arbeidsjakker er essensielle plagg for enhver profesjonell som arbeider utendørs, i krevende arbeidsmiljøer eller som ønsker profilering til sitt firma. En arbeidsjakke er spesielt designet for å tilby komfort, funksjonalitet og beskyttelse basert på hvilket arbeidsmiljø du befinner deg i.

Praktiske egenskaper står i fokus og arbeidsjakkene er ofte utstyrt med en rekke smarte løsninger, enten det er lommer til oppbevaring av mobil, verktøy eller personlig utstyr, ventilering, høy synlighet eller avtagbar hette. I tillegg har mange av våre jakker forsterkede paneler på utsatte områder slik at de tåler røft bruk i arbeidslivet.

Kvalitet er vårt løfte til deg. Vi tilbyr arbeidsjakker fra anerkjente merker som er kjent for å levere pålitelige og holdbare produkter. Når du investerer i en arbeidsjakke fra oss, kan du være trygg på at den vil vare lenge og stå imot de tøffeste arbeidsforholdene. Enten du jobber innen bygg og anlegg, transport, landbruk eller andre fysiske yrker, har vi en jakke som passer perfekt for deg.

Les mer
Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Helly Hansen OXFORD LIGHT FLEECE JACKET

Kr 999

Helly Hansen CHELSEA EVO H. SOFTS JACKET

Kr 2 186

Helly Hansen MAGNI EVO Shell Jacket

Kr 5 624

Helly Hansen MAGNI EVO Jacket

Kr 3 999

Helly Hansen MANCHESTER ZIP HOODIE

Kr 811

Helly Hansen OXFORD FLEECE JACKET

Kr 1 311

Filter by:

Clear All
Min: Kr 386 Max: Kr 5 749
kr386 kr5749