Du har ingen varer i handlekurven.
Close
(0)
Filters

Arbeidstøy

Arbeidstøy med logo - Styrk identiteten på jobben!

Visste du at vi har blant Tromsøs bredeste sortiment på bekledning til bedrift? Jobb og Fritid har siden 1988 levert arbeidstøy, vernesko, arbeidshansker med mer, til bedrifter i hele landsdelen. Skap en enhetlig og profesjonell fremtoning for ditt team med arbeidstøy som kan tilpasses med din egen logo. Enten du er en bedriftseier som ønsker å fremheve merkevaren din, eller en privatperson på jakt etter personlig tilpassede arbeidsklær, har vi løsningene du trenger.

Sertifisert arbeidstøy - Sikkerhet i fokus!

Vi prioriterer sikkerheten til våre kunder og tilbyr derfor sertifisert arbeidstøy som oppfyller de høyeste standardene. Våre plagg er konstruert med tanke på både funksjonalitet og sikkerhet, slik at du kan utføre jobben din med trygghet.

Arbeidstøy for privatpersoner og bedrifter - Tilpasset for alle!

Enten du er en privatperson som ønsker slitesterkt arbeidstøy for hjemmeprosjekter eller en bedriftseier som trenger uniformsløsninger, tilbyr vi arbeidstøy som passer alle. Våre plagg er designet for å tåle tøffe forhold samtidig som de opprettholder et profesjonelt utseende.

Arbeidsklær til damer - Kombiner stil med funksjonalitet!

Vi forstår at damer også krever arbeidstøy som er skreddersydd for deres behov. Utforsk vårt utvalg av arbeidsklær til dame, hvor vi kombinerer stil, komfort og funksjonalitet for å imøtekomme kravene innen ulike yrker og bransjer.

Bredt utvalg av arbeidsklær og tilbehør - Alt du trenger på ett sted!

Fra arbeidsbukser og jakker til kjeledresser, vernesko og tilbehør – vi har alt du trenger for å kle deg fra topp til tå. Enten du er håndverker, sjåfør, guide, kokk, rørlegger, eller kontoransatt har vi spesialtilpassede løsninger for deg.

Profilering - Skap gjenkjennelse med personlig arbeidstøy!

Gi din bedrift et profesjonelt preg ved å profilere arbeidstøyet med din logo. Vår tilpasningstjeneste gir deg muligheten til å skape en enhetlig visuell identitet for din virksomhet. I vårt showroom har vi logopresse slik at vi kan levere klærne ferdig med påtrykt kvalitetslogo på kort tid.

Trygg handel og lang erfaring - Kvalitet du kan stole på!

Med lang erfaring innen arbeidstøybransjen, kan du stole på oss for å levere kvalitetsprodukter. Vi legger vekt på trygg handel og sikrer at vårt arbeidstøy oppfyller dine forventninger til både stil og funksjonalitet.

Utforsk vårt sortiment i dag og invester i arbeidstøy som ikke bare holder deg trygg, men også gir deg den profesjonelle fremtoningen du fortjener!

Besøk vårt showroom i Tromsø - Opplev kvalitet ansikt til ansikt!

Ta kontakt med oss HER dersom du ønsker mer informasjon om klær og logotrykk til din bedrift, eller ta turen innom vårt showroom i Tromsø og opplev vårt imponerende utvalg av arbeidsklær. Våre dedikerte ansatte står klare til å veilede deg gjennom vårt sortiment, slik at du kan finne det perfekte arbeidstøyet for dine behov.

Les mer
Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Helly Hansen OXFORD 4X CONS PANT

Kr 1 749

Helly Hansen Duffelbag 90 L

Kr 1 211

Helly Hansen KENSINGTON T-SHIRT

Kr 374

Helly Hansen OXFORD LIGHT FLEECE JACKET

Kr 999

Helly Hansen AKER MID S3

Kr 1 186 Kr 593

Helly Hansen HHWW GRAPHIC HOODIE

Kr 874

Filter by:

Clear All
Min: Kr 48 Max: Kr 5 999
kr48 kr5999