Du har ingen varer i handlekurven.
Close
(0)
Filters

Kjøpsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser 
Følgende salgs- og leveringsbetingelser gjelder for alle forbrukerkjøp som foretas via internett. For å bestille varer i nettbutikken vår, må du godta våre betingelser.

Parter
Selger er Jobb og Fritid  AS, med adresse: Karlsøyveien 10, 9015 Tromsø og Org. nr: 925 519 278, heretter nevnt som Jobb og Fritid. Kjøper betegnes som Kunden.

Personopplysninger
Jobb og Fritid oppbevarer bare kundeopplysninger som er nødvendige for å gjennomføre en handel. Personnummer vil bare bli avkrevet i de tilfeller hvor Kunden søker om kreditt. Denne informasjonen oppbevares av Klarna AB og ikke av Jobb og Fritid. Klarna AB er underlagt strenge krav iht. Norsk lovgivning.

Jobb og Fritid vil ikke utlevere kundeopplysninger til andre, med unntak av når Kunden særskilt har samtykket. Eksempel på samtykke kan være i forbindelse med kredittkjøp. Kunden vil alltid få opplyst hvem informasjonen vil bli utlevert til.

Kunden kan til enhver tid henvende seg skriftlig til Jobb og Fritid med forespørsel om å få utskrift av de personopplysninger Jobb og Fritid har lagret på Kunden. Kunden kan, til enhver tid, be om å bli slettet i Jobb og Fritid sine registre under forutsetning av at alt mellomværende er gjort opp.

Avtaleinngåelse
Kjøpet er bindende idet Kunden sender ordren og ordren er registrert i vår løsning. Det vil bli sendt en elektronisk ordrebekreftelse pr. epost til Kunden kun kort tid etter at vi har registrert ordren. Ordrebekreftelsen er en bekreftelse på at Jobb og Fritid har mottatt bestillingen, men betyr ikke at varen kan leveres.

Kunden er forpliktet til å kontrollere at ordrebekreftelsen er korrekt umiddelbart. Dersom ordrebekreftelsen inneholder feil eller mangler i forhold til det Kunden oppfatter som avtalt, må Kunden umiddelbart ta kontakt med Jobb og Fritid på telefon 77 68 64 85 eller cecilie@jobbogfritid.no

Leveranser
Alle bestillinger som mottas innen klokken 12.00 på virkedager vil normalt sendes samme dag. Ordrer som kommer inn etter klokken 12.00 på virkedager vil normalt sendes neste virkedag. Jobb og Fritid beregner normalt 3 til 5 dagers leveringstid, etter hvor langt den skal sendes. Dette kan selvsagt variere noe avhengig av forsendelsens størrelse og leveringsadresse.
 
Jobb og Fritid har en hovedavtale med Bring på leveranser. Bare unntaksvis vil vi bruke andre speditører, og i slike tilfeller vil Kunden eventuelt underrettes om dette allerede i kjøpsprosessen før betaling. Priser og miljøbelastning fremkommer ved de ulike alternativene, og dette vil også fremkomme på ordrebekreftelsen.
 
Alle leveranser skjer i henhold til ordrebekreftelse. Jobb og Fritid har ansvar for forsendelsen inntil Kunden mottar denne. Ved forsinkelser vil Jobb og Fritid underrette Kunden så snart Jobb og Fritid får kunnskap om dette.
 
Priser
Alle priser på www.jobbogfritid.no oppgis i Norske Kroner og er inklusive 25% Mva.
 
 
Returer
Jobb og Fritid gir 14 dagers full returrett jmfr. angrerettloven. Eventuelle returer må sendes som vanlig pakke med sporingsnummer. Forsendelser i postoppkrav vil IKKE bli hentet, og blir dermed ikke behandlet/omfattet av returretten. Produkter som returneres må være ubrukt og i original emballasje. Vedlagte angrerett skjema må returneres  ferdig utfylt med informasjon om varen ønskes byttet eller om pengene ønskes tilbake. Dersom returen ikke skyldes feil fra Jobb og Fritid sin side vil retur porto belastes kunden.
 

Bytte av varer
Ved bytting av varer ber vi Kunden om å kontakte oss så snart som mulig på cecilie@jobbogfritid.no. Jobb og Fritid trenger følgende informasjon for å ekspedere henvendelsen effektivt.

-Fullt navn.
-Kundenummer/Fakturanummer.
-Varenummer og varenavn.
-Størrelse og eventuelt farge.
-En forklaring på hvorfor du ønsker å bytte og hva du ønsker å bytte til.
NB! Varer som returneres uten avtale eller pr. postoppkrav vil ikke bli behandlet/hentet.

 
Reklamasjoner
Dersom det er en feil på en vare ber vi Kunden om å kontakte oss så snart som mulig på cecilie@jobbogfritid.no. Jobb og Fritid trenger følgende informasjon for å ekspedere henvendelsen effektivt.
 
-Fullt navn.
-Kundenummer/Fakturanummer.
-Varenummer og varenavn.
-Størrelse og eventuelt farge.
-En forklaring på feil eller mangler
NB! Varer som returneres uten avtale eller pr. postoppkrav vil ikke bli behandlet/hentet.
 
Returadresse
Alle avtalte returer sendes til:

Jobb og Fritid AS
Karlsøyveien 10
9015 Tromsø 

Forbehold
Jobb og Fritid tar forbehold om at varer kan være utsolgt og forbeholder seg retten til å bruke Kundens epost adresse til utsendelse av det vi selv definerer som relevant informasjon. Jobb og Fritid tar forbehold om produktinformasjon/priser som kan være feil, men vil da underette kunden om dette.