Du har ingen varer i handlekurven.
Close
(0)
Filters

Patagonia

Patagonia, et ikonisk navn innen utendørsbekledning, har forpliktet seg til å endre måten vi ser på klær og miljøansvar. Med mer enn 45 års erfaring i bransjen har de satt standarden for kvalitet, innovasjon og bærekraft.

Det som virkelig skiller Patagonia fra mengden, er deres dype engasjement for bærekraft. Hvert produkt de lager gjenspeiler deres forpliktelse til å beskytte planeten. Patagonia benytter resirkulerte materialer, økologisk bomull og et strengt etisk rammeverk i hele produksjonsprosessen. Dette betyr at du kan kle deg med selvtillit og vite at klærne dine ikke bare beskytter deg, men også miljøet.

Patagonia går aldri på kompromiss med ytelse. Deres innovative teknologier, som for eksempel H2No® vanntett membran og Nano Puff® isolasjon, gir deg pålitelig beskyttelse og komfort under de tøffeste forholdene. Uansett om du er på en fjelltopp, ved elvebredden eller på en fjern strand, kan du stole på Patagonia-klær for å holde deg komfortabel og beskyttet.

Patagonia er mer enn bare et klesmerke. De er også kjent for sitt samfunnsengasjement og aktivisme. De støtter miljøvernprosjekter, oppfordrer til bevaring av naturressurser og jobber for å endre måten vi forbruker.

   

PAtagonia Logo

Les mer
Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Patagonia M´S Venga Rock Pants - Reg

Kr 1 799

Patagonia W´S Cap Cool Daily Graphic Shirt - Waters

Kr 899

Patagonia Women´s Fleetwith Skort

Kr 1 399

Patagonia Airshed Cap

Kr 549

Patagonia K´S P-6 Logo T-Shirt

Kr 499

Patagonia Fitz Roy Icon Uprisal Hoody

Kr 1 599

Patagonia M´S Isthmus Anorak

Kr 2 199

Patagonia Fitz Roy Trout Trucker Hat

Kr 599

Filter by:

Clear All
Min: Kr 379 Max: Kr 6 299
kr379 kr6299