Du har ingen varer i handlekurven.
Close
(0)
Filters

Patagonia

Patagonia, et ikonisk navn innen utendørsbekledning, har forpliktet seg til å endre måten vi ser på klær og miljøansvar. Med mer enn 45 års erfaring i bransjen har de satt standarden for kvalitet, innovasjon og bærekraft.

Det som virkelig skiller Patagonia fra mengden, er deres dype engasjement for bærekraft. Hvert produkt de lager gjenspeiler deres forpliktelse til å beskytte planeten. Patagonia benytter resirkulerte materialer, økologisk bomull og et strengt etisk rammeverk i hele produksjonsprosessen. Dette betyr at du kan kle deg med selvtillit og vite at klærne dine ikke bare beskytter deg, men også miljøet.

Patagonia går aldri på kompromiss med ytelse. Deres innovative teknologier, som for eksempel H2No® vanntett membran og Nano Puff® isolasjon, gir deg pålitelig beskyttelse og komfort under de tøffeste forholdene. Uansett om du er på en fjelltopp, ved elvebredden eller på en fjern strand, kan du stole på Patagonia-klær for å holde deg komfortabel og beskyttet.

Patagonia er mer enn bare et klesmerke. De er også kjent for sitt samfunnsengasjement og aktivisme. De støtter miljøvernprosjekter, oppfordrer til bevaring av naturressurser og jobber for å endre måten vi forbruker.

   

PAtagonia Logo

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Patagonia W´S Classic Retro-X Vest

kr 2 299,00

Patagonia W´S L/S Organic Cotton Mw Fjord Flannel Shirt

kr 1 399,00

Patagonia W´S L/S P-6 Logo Responsibili-Tee

kr 799,00

Patagonia W´S L/S P-6 Logo Responsibili-Tee

kr 799,00

Patagonia W´S P-6 Mission Organic T-Shirt

kr 699,00

Patagonia M´S Cap Cool Daily Graphic Shirt - Waters

kr 699,00

Patagonia Scrap Everyday Cap

kr 599,00

Patagonia Snowfarer Cap

kr 649,00

Filter by:

Clear All
Min: kr 249,00 Max: kr 6 299,00
kr249 kr6299