Du har ingen varer i handlekurven.
Close
(0)
Filters

Helly Hansen

Historien om Helly Hansen begynte i 1877 i Moss, Norge, da grunnlegger og sjømann Helly Juell Hansen begynte å produsere oljeklær under navnet Helly J. Hansens Oljeklædefabrik. Klærne hans ble en suksess blant fiskere og sjøfolk, og selskapet fortsatte å utvikle seg. I dag over 140 år senere er Helly Hansen et av Norges ledende merker med produkter som kjennetegnes for deres kvalitet, pålitelighet og komfort.

Helly Hansen tilbyr et bredt spekter av klær og utstyr som dekker alt fra seiling og skikjøring til fjellvandring og fritidsaktiviteter. Uansett hva ditt eventyr er, har Helly Hansen det perfekte utstyret for å holde deg trygg og komfortabel.

Helly Hansen er kjent for å være i forkant når det gjelder teknologi og materialer. De introduserte den første vanntette, pustende stoffteknologien i 1877, og siden den gang har de fortsatt å revolusjonere tekstilindustrien. Som et selskap som har vært i bransjen i over et århundre, har Helly Hansen en dyp forpliktelse til bærekraft. De tar ansvar for miljøet ved å bruke miljøvennlige materialer og produksjonsprosesser, samtidig som de støtter initiativer for å bevare natur og miljø.

Helly Hansen Logo

Les mer
Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Helly Hansen Lifa Active Pant Herre

Kr 499

Helly Hansen Women`s Lifa Active Crew

Kr 599

Helly Hansen Women`s Lifa Active Crew

Kr 599

Helly Hansen Women`s Lifa Active Crew

Kr 599

Helly Hansen W Lifa Merino Midweight Crew Dame

Kr 899

Helly Hansen W Lifa Merino Midweight Crew Dame

Kr 899

Helly Hansen Lifa Merino Midweight Crew Herre

Kr 899

Helly Hansen Lifa Merino Midweight Crew

Kr 899

Filter by:

Clear All
Min: Kr 249 Max: Kr 4 999
kr249 kr4999