Du har ingen varer i handlekurven.
Close
(0)
Filters

Helly Hansen

Historien om Helly Hansen begynte i 1877 i Moss, Norge, da grunnlegger og sjømann Helly Juell Hansen begynte å produsere oljeklær under navnet Helly J. Hansens Oljeklædefabrik. Klærne hans ble en suksess blant fiskere og sjøfolk, og selskapet fortsatte å utvikle seg. I dag over 140 år senere er Helly Hansen et av Norges ledende merker med produkter som kjennetegnes for deres kvalitet, pålitelighet og komfort.

Helly Hansen tilbyr et bredt spekter av klær og utstyr som dekker alt fra seiling og skikjøring til fjellvandring og fritidsaktiviteter. Uansett hva ditt eventyr er, har Helly Hansen det perfekte utstyret for å holde deg trygg og komfortabel.

Helly Hansen er kjent for å være i forkant når det gjelder teknologi og materialer. De introduserte den første vanntette, pustende stoffteknologien i 1877, og siden den gang har de fortsatt å revolusjonere tekstilindustrien. Som et selskap som har vært i bransjen i over et århundre, har Helly Hansen en dyp forpliktelse til bærekraft. De tar ansvar for miljøet ved å bruke miljøvennlige materialer og produksjonsprosesser, samtidig som de støtter initiativer for å bevare natur og miljø.

Helly Hansen Logo

Les mer
Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Helly Hansen Women`s Victoria Insulated Rain Coat

Kr 2 499

Helly Hansen Lifaloft Insulated Shacket herre

Kr 2 499

Helly Hansen Women`s MOSS RAIN COAT

Kr 1 399

Helly Hansen Women`s Verglas Light Hoodie

Kr 899

Helly Hansen Women`s Verglas 1/2 Zip

Kr 849

Helly Hansen Lokka Organic Flannel Ls Shirt herre

Kr 999

Helly Hansen Lokka Organic Flannel Ls Shirt herre

Kr 999

Helly Hansen F2f Organic Cotton Ls Tee Herre

Kr 549

Filter by:

Clear All
Min: Kr 249 Max: Kr 4 999
kr249 kr4999