Du har ingen varer i handlekurven.
Close
(0)
Filters

Fjällräven

Fjällräven, et ikonisk svensk klesmerke, har i over et halvt århundre levert klær og utstyr som balanserer funksjonalitet, stil og bærekraft. Med sin skandinaviske arv og forpliktelse til å verne om naturen, har Fjällräven blitt et naturlig valg for eventyrlystne sjeler og friluftsentusiaster verden over.

Historien til Fjällräven begynte i 1960 da Åke Nordin, en ung friluftsentusiast, grunnla selskapet i et lite verksted i Örnsköldsvik, Sverige. Inspirert av naturen og et ønske om å forbedre friluftslivet, skapte han den ikoniske Kånken-ryggsekken, som fortsatt er like populær i dag. Siden den gang har Fjällräven utvidet sin kolleksjon til å inkludere klær og utstyr for alle årstider og aktiviteter.

Fjällräven er kjent for sitt tidløse design og pålitelige håndverk. Klærne deres er en perfekt blanding av skandinavisk minimalisme og funksjonell eleganse. Med materialer av høy kvalitet og nøye gjennomtenkte detaljer, er hver Fjällräven-produkt laget for å vare.

Fjällräven er ikke bare opptatt av å levere kvalitetsprodukter, men også av å ta vare på miljøet. De har vedtatt en streng bærekraftspolicy som inkluderer bruken av miljøvennlige materialer, redusert kjemisk påvirkning og støtte til naturbevaringsprosjekter.

Fjällräven tilbyr klær og utstyr for alle typer eventyr, uansett om det er fjellvandring, skiturer, camping, eller bare en rolig spasertur i skogen. Deres omfattende kolleksjon inkluderer alt fra slitesterke bukser til varme vinterjakker og praktiske ryggsekker.

 

Fjällräven Logo

Les mer
Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Fjällräven High Coast Pocket

Kr 599

Fjällräven High Coast Duffel 36

Kr 1 999

Fjällräven High Coast Duffel 36

Kr 1 999

Fjällräven Abisko Sun Hat

Kr 649

Fjällräven Vardag Sweater Women`s

Kr 1 299

Fjällräven Vardag Sweater Men`s

Kr 1 299

Fjällräven Travel Pillow

Kr 349

Fjällräven Vardag Hoodie Women`s

Kr 1 699

Filter by:

Clear All
Min: Kr 149 Max: Kr 9 999
kr149 kr9999