Du har ingen varer i handlekurven.
Close
(0)
Filters

Fjällräven

Fjällräven, et ikonisk svensk klesmerke, har i over et halvt århundre levert klær og utstyr som balanserer funksjonalitet, stil og bærekraft. Med sin skandinaviske arv og forpliktelse til å verne om naturen, har Fjällräven blitt et naturlig valg for eventyrlystne sjeler og friluftsentusiaster verden over.

Historien til Fjällräven begynte i 1960 da Åke Nordin, en ung friluftsentusiast, grunnla selskapet i et lite verksted i Örnsköldsvik, Sverige. Inspirert av naturen og et ønske om å forbedre friluftslivet, skapte han den ikoniske Kånken-ryggsekken, som fortsatt er like populær i dag. Siden den gang har Fjällräven utvidet sin kolleksjon til å inkludere klær og utstyr for alle årstider og aktiviteter.

Fjällräven er kjent for sitt tidløse design og pålitelige håndverk. Klærne deres er en perfekt blanding av skandinavisk minimalisme og funksjonell eleganse. Med materialer av høy kvalitet og nøye gjennomtenkte detaljer, er hver Fjällräven-produkt laget for å vare.

Fjällräven er ikke bare opptatt av å levere kvalitetsprodukter, men også av å ta vare på miljøet. De har vedtatt en streng bærekraftspolicy som inkluderer bruken av miljøvennlige materialer, redusert kjemisk påvirkning og støtte til naturbevaringsprosjekter.

Fjällräven tilbyr klær og utstyr for alle typer eventyr, uansett om det er fjellvandring, skiturer, camping, eller bare en rolig spasertur i skogen. Deres omfattende kolleksjon inkluderer alt fra slitesterke bukser til varme vinterjakker og praktiske ryggsekker.

 

Fjällräven Logo

Les mer
Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Fjällräven Abisko Midsummer Jacket Men`s

Kr 2 999

Fjällräven Keb Trousers Men`s

Kr 2 799

Fjällräven Abisko Trekking Tights Pro Men`s

Kr 1 999

Fjällräven Abisko Midsummer Jacket Women`s

Kr 2 999

Fjällräven Abisko Midsummer Jacket Men`s

Kr 2 999

Fjällräven 1960 Logo Långtradarkeps

Kr 549

Fjällräven Vardag Långtradarkeps

Kr 549

Fjällräven Kiruna Hat

Kr 649

Filter by:

Clear All
Min: Kr 149 Max: Kr 9 999
kr149 kr9999