Du har ingen varer i handlekurven.
Close
(0)
Filters

Devold

Historien til Devold begynte i 1853 da Ole Andreas Devold startet en ullvarefabrikk på vestkysten av Norge. Selskapet har kommet langt siden den gang, men deres kjærlighet for kvalitetsull og tradisjonelle strikkemønstre forblir uforandret.

Devold er kjent for sitt fokus på kvalitet. De bruker kun den beste ullen fra nøye utvalgte leverandører for å sikre at hvert plagg er slitesterkt og komfortabelt. Deres produkter gjennomgår grundige tester for å sikre at de møter de høyeste standardene for ytelse og holdbarhet. De tar i tillegg et aktivt ansvar for miljøet ved å bruke resirkulerte materialer og energieffektive produksjonsmetoder.

Devold har forankret seg dypt i den norske arven. De trekker inspirasjon fra det robuste, skandinaviske klimaet og den rike tradisjonen med strikkeklær. Dette gjenspeiles i deres kolleksjoner, som inkluderer alt fra klassiske gensere til moderne ullundertøy, mellomlag og yttertøy.

Enten du er ute etter en varm genser for kalde vinterdager, et funksjonelt mellomlag for utendørsaktiviteter eller en klassisk strikkejakke som varer i generasjoner, kan du stole på at Devold tilbyr produkter som kombinerer tradisjon, kvalitet og komfort.

 

Devold Logo

Les mer
Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Devold Nansen Wool Sock

Kr 299

Devold Nansen Wool Zip Neck

Kr 2 099

Devold Breeze Merino Balaclava Kid

Kr 349

Devold Skolma Merino Beanie

Kr 499

Devold Svalbard Wool High Neck

Kr 1 899

Devold Breeze Merino 150 T-Shirt Wmn

Kr 849

Devold Svalbard Wool Mitten

Kr 599

Devold Breeze Merino 150 Shirt Wmn

Kr 899

Filter by:

Clear All
Min: Kr 149 Max: Kr 3 199
kr149 kr3199