Du har ingen varer i handlekurven.
Close
(0)
Filters

Devold

Historien til Devold begynte i 1853 da Ole Andreas Devold startet en ullvarefabrikk på vestkysten av Norge. Selskapet har kommet langt siden den gang, men deres kjærlighet for kvalitetsull og tradisjonelle strikkemønstre forblir uforandret.

Devold er kjent for sitt fokus på kvalitet. De bruker kun den beste ullen fra nøye utvalgte leverandører for å sikre at hvert plagg er slitesterkt og komfortabelt. Deres produkter gjennomgår grundige tester for å sikre at de møter de høyeste standardene for ytelse og holdbarhet. De tar i tillegg et aktivt ansvar for miljøet ved å bruke resirkulerte materialer og energieffektive produksjonsmetoder.

Devold har forankret seg dypt i den norske arven. De trekker inspirasjon fra det robuste, skandinaviske klimaet og den rike tradisjonen med strikkeklær. Dette gjenspeiles i deres kolleksjoner, som inkluderer alt fra klassiske gensere til moderne ullundertøy, mellomlag og yttertøy.

Enten du er ute etter en varm genser for kalde vinterdager, et funksjonelt mellomlag for utendørsaktiviteter eller en klassisk strikkejakke som varer i generasjoner, kan du stole på at Devold tilbyr produkter som kombinerer tradisjon, kvalitet og komfort.

 

Devold Logo

Les mer
Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Devold NANSEN SOCK

Kr 299

Devold Eika Merino 150 Tee Man

Kr 849

Devold Utladalen Merino 130 Tee Man

Kr 699

Devold Kløvstien Merino Mtb Shorts Man

Kr 2 299

Devold Kløvstien Merino Mtb Shorts Women`s

Kr 2 299

Devold Keipen Merino Cap

Kr 499

Devold Trollkyrkja Woolshell Cap

Kr 599

Devold Bregne Merino 150 Tee Wmn

Kr 899

Filter by:

Clear All
Min: Kr 149 Max: Kr 3 199
kr149 kr3199