Du har ingen varer i handlekurven.
Close
(0)
Filters

ArcTeryx

Holdbarhet og teknisk ytelse: Helt fra starten av har Arc'teryx-produktene vært basert på disse to prinsippene. Nå som såkalt «fast fashion» er i vekst og klesindustriens sosiale og miljømessige påvirkning stadig øker, satser vi videre på holdbart utstyr som leverer høy teknisk ytelse sesong etter sesong.

I tillegg til å være besatt av tanken på at produktene skal vare lenge, ser vi også på hvordan virksomheten vår påvirker miljøet og samfunnene vi er del av. Som en gruppe mennesker som har valgt friluftsliv som sin livsstil, har vi lenge vært svært opptatt av å opptre på en ansvarlig måte overfor miljøet og samfunnet. Å håndtere disse sakene på en fornuftig og virkningsfull måte i vår daglige drift er både en utfordring og en mulighet til å skape noe nytt og meningsfullt.

Vår produktfilosofi er grunnlaget for vår tilnærming til konseptet bærekraft. Vi er overbevist om at det å bygge produkter som varer, er den mest effektive måten vi kan redusere vår miljøpåvirkning til det minimale.

Vi etterstreber maksimal ytelse og holdbarhet på mange måter, blant annet ved å bygge produkter som fungerer til sitt bestemte bruksområde, og ved å velge materialer som varer og tåler lang tids bruk. Vår tidløse estetikk holder seg år etter år, og vi oppfyller vår garanti for vedlikehold, reparasjoner og produktkvalitet gjennom hele produktets levetid.

Arcteryx LOGO

Les mer
Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

ArcTeryx Gamma Pant Men`s

Kr 2 199

ArcTeryx Mantis 1 Waist Pack

Kr 449

ArcTeryx Arc'Word Logo SS Men`s

Kr 649

ArcTeryx Gamma Pant Women`s

Kr 2 199

ArcTeryx Bird Cotton T-Shirt SS Women`s

Kr 649

ArcTeryx Atom Hoody Women`s

Kr 2 999

ArcTeryx Atom Hoody Men`s

Kr 2 999

ArcTeryx Delta Hoody Men`s

Kr 2 399

Filter by:

Clear All
Min: Kr 349 Max: Kr 13 246
kr349 kr13246