Du har ingen varer i handlekurven.
Close
(0)
Filters

Ledige Stillinger

 

Tromsøs største butikk for jobb- og fritidsbekledning søker dyktige medarbeidere med god arbeidsmoral og hjerte for både jobb- og friluftsliv!

 

 

 

- har ledige stillinger, 100% og deltid.

 

Da en av våre ansatte er ute i svangerskapspermisjon, søker vi etter deg som ønsker å jobbe i 100% stilling som medarbeider hos oss. Stillingen/e er i første omgang 1-års vikariat, men med mulighet for forlengelse. Stillingen består i hovedsak av dagvakter, men noe kvelds- og helgevakter må påregnes.

Vi søker også etter deg som ønsker å jobbe deltid, og/eller som ferie- og tilkallingsvikar hos oss.

Ønskede kvalifikasjoner:

Hos oss skal du være deltakende i at våre kunder får byens beste service! Vi er på jakt etter deg som er humørfylt, engasjert og innsatsvillig. Du har evne til å skape gode relasjoner til både kunder og kollegaer. Du sørger for at kundene våre får en god handleopplevelse, og svært god faglig veiledning. Du ønsker også å være med på å skape et godt arbeidsmiljø ved å være en god kollega og en positiv bidragsyter. 

Det vil være en fordel om du har interesse for friluftsliv, og ønsker å tilegne deg kunnskap om våre produkters tekniske egenskaper.

Relevant utdannelse og/eller erfaring er en fordel. Opplæring vil bli gitt, og personlige egenskaper vil bli vektlagt. Du kan gjerne vise til gode samarbeidsevner gjennom tidligere arbeidsforhold, skole/utdanning, idrett e.l.

 

Vi tilbyr:

Godt arbeidsmiljø og kollegaer med utpreget interesse for friluftsliv.

Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver.

Gode kurs gjennom våre leverandører.

God personalkjøpsordning.

Trygg arbeidsplass i en lokalt eid og veldrevet familiebedrift.

Konkurransedyktige betingelser.

 

Søknadsfrist: 07.04.19

 

Søknad og spørsmål ang. stillingen sendes til geir@jobbogfritid.no, eller stikk innom butikken og spør etter Geir Arne.

 

Tiltredelse snarest. Antall stillinger: 2 – 3.

 

voss