Du har ingen varer i handlekurven.
Close
(0)
Filters

ArcTeryx Rush Jacket Men's

Produsent: ArcTeryx
Farge : 29763 Skyrider
SKU: 1651204
$7,199.00
- +

Tilgjengelige varianter:

Arc’teryx Rush er en lett skalljakke, spesielt designet for frikjøringsturer i storfjellet. Den er laget av pustende GORE-TEX PRO med Most Rugged-teknologi som gir svært god vann- og vindtett beskyttelse i alle værforhold. Jakken har en normal passform med formsydde mønstre for ubegrenset bevegelsesfrihet, og et forlenget bakparti for ekstra beskyttelse. En hjelmkompatibel Storm Hood™-hette holder vær og vind ute uten å hindre sikten.

Andre funksjonelle detaljer består av WaterTight™-glidelåser i armhulene for ventilering, laminerte mansjetter med Velcro®, to håndlommer med glidelås, innvendig laminert lomme med glidelås, innvending nettinglomme, snøskjørt med friksjonsstrikk, skjult RECCO®-refleks, samt regulerbar trekksnor i jakkekanten. Slide 'n Loc™-trykknapper på pudderskjørt gjør at jakken kan festes til visse skibukser for å hindre at snøen trenger inn.Arc’teryx Rush er en lett skalljakke, spesielt designet for frikjøringsturer i storfjellet. Den er laget av pustende GORE-TEX PRO med Most Rugged-teknologi som gir svært god vann- og vindtett beskyttelse i alle værforhold. Jakken har en normal passform med formsydde mønstre for ubegrenset bevegelsesfrihet, og et forlenget bakparti for ekstra beskyttelse. En hjelmkompatibel Storm Hood™-hette holder vær og vind ute uten å hindre sikten.

Andre funksjonelle detaljer består av WaterTight™-glidelåser i armhulene for ventilering, laminerte mansjetter med Velcro®, to håndlommer med glidelås, innvendig laminert lomme med glidelås, innvending nettinglomme, snøskjørt med friksjonsstrikk, skjult RECCO®-refleks, samt regulerbar trekksnor i jakkekanten. Slide 'n Loc™-trykknapper på pudderskjørt gjør at jakken kan festes til visse skibukser for å hindre at snøen trenger inn.Størrelsetabell ARCTERYX HERRE

Størrelsetabell ARCTERYX DAME

 

 


 

 

 

 

 

Skriv din egen anmeldelse
*
*
  • Dårlig
  • Utmerket
*
*
*